(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Letní dezert
Potřebné ingredience
1 bal. želatiny
1 dcl studené vody
1 šlehačka v prášku
1,5 dcl studeného mléka
1 kysanou smetanu /250 ml/
1 piškoty
ovoce dle chuti cca 1/4 kg
Postup přípravy
1/ dáme nabobtnat želatinu /1 želatina v 1 dcl vody/
2/ vyšleháme šlehačku v prášku s 1,5 dcl mléka a zašleháme do ní kysanou smetanu, va.cukr a nabobtnalou želatinu
formu srnčí hřbet /nebo na biskupský chlebíček/ vyloužím alobalem a postupně kladu vrstvu směsi, piškotů a ovoce. Dle vlastní fantazie.
uležet v ledničce cca 3 hodinky. Potom zdobím šlehačkou a ovocem.
2/ vyšleháme šlehačku v prášku s 1,5 dcl mléka a zašleháme do ní kysanou smetanu, va.cukr a nabobtnalou želatinu
formu srnčí hřbet /nebo na biskupský chlebíček/ vyloužím alobalem a postupně kladu vrstvu směsi, piškotů a ovoce. Dle vlastní fantazie.
uležet v ledničce cca 3 hodinky. Potom zdobím šlehačkou a ovocem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
pimpas
(upraveno)
8. 5. 2009, 19:46
Tak tohle miluji, moje tchýně to dělává na rodinnych oslavách a hned se po tom zapráší.